Te huur particulier

MOMENTEEL GEEN WOONRUIMTE TE HUUR:

zodra wij woonruimte te huur hebben plaatsen wij deze direct op onze website. Bezoek deze dus regelmatig als je op zoek bent naar woonruimte en het concept van ALL-IN huren je aanspreekt.

Vriendelijke groet, Dennis en Natasja Bijleveld  

VERHUURD:

Studio met eigen wc, douche en keuken:

Deze kleine studio ligt in het centrum van Breda op de eerste etage aan de voorzijde gelegen boven de Club op de Belcrumweg hoek Minister Kanstraat. Op 2 minuten loopafstand vind je supermarkten. Het centrum en Centraal Station zijn gelegen op 5 minuten loopafstand. De uitvalswegen zijn zeer goed te bereiken. 

De studio beschikt over een eigen wc, douche en een keuken met kookgelegenheid.  De wasmachine en wasdroger deel je met 4 andere bewoners. Allemaal werkenden. Bewoning is geschikt voor 1 persoon.

DIRECT REAGEREN

streep

VERHUURD:

Studio met eigen wc, douche en keukenblokje (zonder koken):

Deze studio ligt in Breda Doornbos op de tweede etage aan de achterzijde van de woning. Op 5 minuten loopafstand vind je winkelcentrum Baliendijk met onder andere een supermarkt. Het centrum en Centraal Station zijn gelegen op 8 minuten fietsafstand. De uitvalswegen zijn zeer goed te bereiken. Bij de woning is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.

De studio beschikt over een eigen wc, douche en een keukenblokje zonder kookgelegenheid. Koken kun je in de gezamenlijke keuken waar zich ook de wasmachine en wasdroger bevindt.  Deze deel je met 4 andere bewoners. Allemaal werkenden. Bewoning is geschikt voor 1 persoon.

 

DIRECT REAGEREN

streep

VERHUURD:

Grote Studio met eigen wc, douche, keuken en terras:

Deze grote studio ligt in de het centrum van Breda, vlakbij park Valkenberg, Station en het centrum. De indeling bestaat uit: entree waar je naar de achterkant van het complex loopt waar de grote studio zich bevindt. Je komt binnen in een halletje met daarna aan de rechterkant de badkamer met wastafel, wc en douche, en links de keuken met koelkast en gasfornuis aan. De keuken bevindt zich aan het begin van de grote studio die zich prima leent om een apart slaapgedeelte te creeren. De tuindeur geeft je toegang tot je eigen terras.

De ingang, wasmachine en wasdroger deel je met je medebewoners. Beschikt over eigen huisnummer. Parkeervergunning is aan te vragen. Bewoning is geschikt voor 1 persoon.

DIRECT REAGEREN

streep

VERHUURD:

Grote Studio met eigen wc, douche, keuken en terras:

Deze grote studio ligt in de het centrum van Breda, vlakbij park Valkenberg, Station en het centrum. De indeling bestaat uit: entree waar je naar de achterkant van het complex loopt waar de grote studio zich bevindt. Je komt binnen in het halletje met links de badkamer met wastafel en douche, en rechts de wc, iets verder rechts tref je de keuken met koelkast en gasfornuis aan. De keuken bevindt zich aan het begin van de grote studio die zich prima leent om een apart slaapgedeelte te creeren. De tuindeur geeft je toegang tot je eigen terras.

De ingang, wasmachine en wasdroger deel je met je medebewoners. Beschikt over eigen huisnummer. Parkeervergunning is aan te vragen. Bewoning is geschikt voor 1 persoon.

streep