Over ons

BIJLEVELD VASTGOED

Ons aanbod bestaat uit studio’s, appartementen, woonhuizen en zakelijk onroerend goed binnen Breda. Onze studio’s en appartementen zijn goed onderhouden.
Naast de huur betaal je kosten voor het gebruik van: internet, een wasmachine, een wasdroger, een koelkast en een afzuigkap. Daarnaast is de levering van gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen zoals rioolheffing en afvalstoffenheffing inbegrepen. En niet onbelangrijk is dat het onderhoudsteam voor je klaar staat en zorgt dat jouw huishoudelijke problemen opgelost worden. 

 Hoe werken wij: 

  • Bij ons geen inschrijfkosten 
  • Bij ons geen bemiddelingskosten 
  • Bij ons gewoon goed huren! 

Hoe kun je via ons huren: 

Bij het bezoeken van onze website is zichtbaar welke woonruimte beschikbaar is. Door op direct reageren te klikken kun je jouw vragen over de woonruimte stellen of direct aangeven dat je interesse hebt zodat we een bezichtiging kunnen inplannen. Na beoordeling van onderstaande gegevens vragen we je een administratiefee over te maken waarna de huurovereenkomst tezamen met informatie over de te betalen borgsom naar je wordt gemaild. De sleuteloverdracht vindt plaats nadat de administratie is afgehandeld waarna je kunt verhuizen.
Om via ons te kunnen huren vragen we een aantal gegevens van je:
  • Kopie inkomen van de laatste drie maanden (om te beoordelen of je voldoet aan de inkomenseis) 
  • Kopie paspoort of id 
  • Kopie bankpas 
De inkomenseis verschilt per type maar het meest voorkomende is deze: 3 x maandhuur all-in = brutoloon per maand. Mocht je niet over voldoende inkomen beschikken maar wel over een garantsteller dan is huren via ons geen probleem.
Zien we je binnenkort op bezichtiging?
Groet Dennis en Natasja Bijleveld
streep